PARTYART | BLOG | CONTACT

SERVICII
Inchiriere costume carnaval
Personaj costumat divertisment
Face painting, baloane modelabile
Organizare petreceri pentru copii
Decor tematic
Confectionare souvenir
Pictura masti
Karaoke, muzica, foto-filmare
Ursitoare la botez
Machiaj profesional la domiciliu
Cursuri de pictura pentru copii
PRODUSE
Pinata
Tablouri personalizate
Masti
Party poster

SITE-URI PARTENERE
Web Design Tulcea

Ai mai fost la o aniversare? Cu siguranta! La o petrecere obisnuita, copiii vin, se joaca, alearga, danseaza, canta "La Multi Ani", mananca tortul si pleaca. Sarbatoritul este in centrul atentiei, dar ceilalti copii pleaca acasa cu amintiri placute, insa cu mainile goale. Noi am vrut sa schimbam un pic tiparul petrecerilor standard: la aceasta petrecere fiecare dintre copii primeste cate un cadou, ceva special care spune "multumesc ca ai venit la petrecerea mea".
Ideea insa este ca ei isi vor construi propriul cadou! Coronite cu pietre "pretioase", bratari, coliere, posete - sunt numai cateva exemple numeroasele activitati pe care le avem disponibile pentru aceste ateliere. Copiii vor fi foarte mandri de propriile creatii, cu care se pot apoi juca, isi pot decora camera sau chiar le pot purta.
Galerie foto PartyArt:

Click pentru a mari pozele !
TABLOURI PERSONALIZATE:
Un cadou unic ce poate fi pastrat o viata!Realizate pe panza, in culori acrilice, pictate manual, tablourile inglobeaza delicatetea, maretia si frumusetea unui moment din viata parintilor.
citeste mai multe ....
FACE PAINTING, BALOANE MODELABILE:
FACE PAINTING ( pictura pe fata) – este activitatea cea mai iubita de copii la petreceri. Cu mare usurinta ii va transforma in personajele favorite.Party Art foloseste doar produse profesionale, destinate picturii pe pielea umana, nontoxice, nonalergice, testate dermatologic.
citeste mai multe ....
CONFECTIONARE SUVENIR DE ANIVERSARE :
Ai mai fost la o aniversare? Cu siguranta! La o petrecere obisnuita, copiii vin, se joaca, alearga, danseaza, canta "La Multi Ani", mananca tortul si pleaca. Sarbatoritul este în centrul atentiei, dar ceilalti copii pleaca acasa cu amintiri placute, însa cu mainile goale. .
citeste mai multe ....
MACHIAJ PROFESIONAL:
Transformarea pentru un eveniment important din viata ta - nunta, aniversare, etc.- poate fi cu ajutorul unui machiaj profesional, reralizat in locatia ceruta de dvs.
citeste mai multe ....


Web Design si optimizare web (SEO) de DigitalEnd.ro