PARTYART | BLOG | CONTACT

SERVICII
Inchiriere costume carnaval
Personaj costumat divertisment
Face painting, baloane modelabile
Organizare petreceri pentru copii
Decor tematic
Confectionare souvenir
Pictura masti
Karaoke, muzica, foto-filmare
Ursitoare la botez
Machiaj profesional la domiciliu
Cursuri de pictura pentru copii
PRODUSE
Pinata
Tablouri personalizate
Masti
Party poster

SITE-URI PARTENERE
Web Design Tulcea

Costume de copii
Costumele pentru copii sunt ideale pentru serbarea/aniversarea ta.
Pictura pe tesatura, aplicatiile detaliate si tesaturile de buna calitate contureaza minunate personaje de poveste/film.
Vanator, printesa, zmeu, Bau –Bau, animal sau insecta oricare ar fi rolul /personajul interpretat, solutia o vei gasi aici!
Costumele se inchiriaza cu accesoriile necesare incluse ( pentru copii ). Rezervarea se face din timp; cu o zi inainte de eveniment puteti lua costumul si il veti restitui a doua zi, dupa eveniment.
Pentru a vizualiza intreaga colectie de costume, al caror numar sporeste de la sezon la sezon, va invit sa ma contactati (vezi sectiunea contact)
Costume adulti
Costumele de carnaval pentru adulti satisfac dorintele cele mai variate: cuminte, indraznet, provocator. Petrecerea ta va avea invitati importanti precum: Napoleon, Julieta, Spiderman, Batman, printese, regine, regi, pirati, dar si albinute, vrajitoare, etc
Rezerva din timp costumul preferat la un pret accesibil!
Stocul de costume este in continua innoire, in fiecare sezon personaje noi ajung in colectia noastra.
Pentru a vizualiza intreaga colectie de costume, al caror numar sporeste de la sezon la sezon, va invit sa ma contactati (vezi sectiunea contact)
Galerie foto Costume Copii:

Click pentru a mari pozele !

Click aici pentru Galerie foto Costume Adulti!
CONFECTIONARE SUVENIR DE ANIVERSARE:
Ai mai fost la o aniversare? Cu siguranta! La o petrecere obisnuita, copiii vin, se joaca, alearga, danseaza, canta "La Multi Ani", mananca tortul si pleaca.
citeste mai multe ....
ORGANIZARE PRETRECERI PT COPII:
Aniversarile desfasurate in diverse locatii, in care nu sunt jucarii, pot fi decorate tematic. In functie de cerere, oferta de decorare se va extinde si la alte tematici.
citeste mai multe ....
KARAOKE, MUZICA, FOTO-FILMARE:
Orice aniversare trebuie insotita de muzica si intregita de karaoke.Un DJ experimentat va aduce noutate petrecerii tale. Jocurile interactive pe muzica desfasurate de animator vor face petrecerea de neuitat.
citeste mai multe ....
MACHIAJ PROFESIONAL:
Transformarea pentru un eveniment important din viata ta - nunta, aniversare, etc.- poate fi cu ajutorul unui machiaj profesional, reralizat in locatia ceruta de dvs.
citeste mai multe ....


Web Design si optimizare web (SEO) de DigitalEnd.ro