PARTYART | BLOG | CONTACT

SERVICII
Inchiriere costume carnaval
Personaj costumat divertisment
Face painting, baloane modelabile
Organizare petreceri pentru copii
Decor tematic
Confectionare souvenir
Pictura masti
Karaoke, muzica, foto-filmare
Ursitoare la botez
Machiaj profesional la domiciliu
Cursuri de pictura pentru copii
PRODUSE
Pinata
Tablouri personalizate
Masti
Party poster

SITE-URI PARTENERE
Web Design Tulcea

Aniversarile desfasurate in diverse locatii, in care nu sunt jucarii, pot fi decorate tematic. In functie de cerere, oferta de decorare se va extinde si la alte tematici.
Princess Party - include: printesele disney intr-un format apropiat marimii naturale(se va putea face fotografii cu printesele), ghirlande sau baloane , coronite - coifuri pentru invitati (inchiriate).
Pirat Party – carma, decor corabie, funii ca pe corabii,ghirlande cu ancora si carma, pestisori decorativi,un papagal, iar invitatii vor primi cate o bandana rosie de pirat (inchiriate) pe parcursul evenimentului.
Alba ca Zapada party – decorul va contine ghirlande, baloane, fata de masa roz, pahare cupa din plastic, caciulite de pitici pentru invitati.
Galerie foto PartyArt:

Click pentru a mari pozele !
ORGANIZARE PETRECERI PENTRU COPII:
Alba ca Zapada, Zana, pirat, clown sau un alt personaj pe care il indrageste copilul tau, va veni la petrecerea ta.Unde? In locatia preferata.- loc de joaca, pizzerie .Daca nu ti-ai ales-o, iti sugeram una pe care o detin colaboratorii nostri, spatiu ce poate fi decorat vesel pentru eveniment ( Coral Plaza Mall ).
citeste mai multe ....
KARAOKE, MUZICA, FOTO-FILMARE:
Orice aniversare trebuie insotita de muzica si intregita de karaoke.Un DJ experimentat va aduce noutate petrecerii tale. Jocurile interactive pe muzica desfasurate de animator vor face petrecerea de neuitat.
citeste mai multe ....
CONFECTIONARE SUVENIR DE ANIVERSARE :
Ai mai fost la o aniversare? Cu siguranta! La o petrecere obisnuita, copiii vin, se joaca, alearga, danseaza, canta "La Multi Ani", mananca tortul si pleaca. Sarbatoritul este în centrul atentiei, dar ceilalti copii pleaca acasa cu amintiri placute, însa cu mainile goale. .
citeste mai multe ....
PINATA:
Pinata este populara in intreaga lume, in orice ocazie, fiind un amuzant joc la petreceri care promite multa distractie.
citeste mai multe ....


Web Design si optimizare web (SEO) de DigitalEnd.ro