PARTYART | BLOG | CONTACT

SERVICII
Inchiriere costume carnaval
Personaj costumat divertisment
Face painting, baloane modelabile
Organizare petreceri pentru copii
Decor tematic
Confectionare souvenir
Pictura masti
Karaoke, muzica, foto-filmare
Ursitoare la botez
Machiaj profesional la domiciliu
Cursuri de pictura pentru copii
PRODUSE
Pinata
Tablouri personalizate
Masti
Party poster

SITE-URI PARTENERE
Web Design Tulcea

Alba ca Zapada, Zana, pirat, clown sau un alt personaj pe care il indrageste copilul tau, va veni la petrecerea ta.Unde? In locatia preferata.- loc de joaca, pizzerie .Daca nu ti-ai ales-o, iti sugeram una pe care o detin colaboratorii nostri, spatiu ce poate fi decorat vesel pentru eveniment ( Coral Plaza Mall ).
Iepurasul de Paste si Mos Craciun vor veni si ei in momentele specifice ale anului.
Serviciile de divertisment oferite sunt jocuri interactive cu invitatii, concursuri diverse de indemanare, insotite de face painting sau baloane modelabile.
In functie de dimensiunea petrecerii veti putea alege serviciile de divertisment.La un numar de peste 6 copii oferim si muzica cu statie( colaborator), karaoke( + 7 ani ).
Galerie foto PartyArt:

Click pentru a mari pozele !
PICTURA MASTI:
Party Art ofera divertisment prin pictura masti haioase, ateliere creative pentru copii care pot fi tematice si se pot organiza la aniversari, party – uri ale adultilor unde sunt multi copii, centre comerciale, ca activitate de promovare a unui eveniment, atragand un numar mare de copii si implicit de adulti.
citeste mai multe ....
FACE PAINTING, BALOANE MODELABILE:
FACE PAINTING ( pictura pe fata) – este activitatea cea mai iubita de copii la petreceri. Cu mare usurinta ii va transforma in personajele favorite.Party Art foloseste doar produse profesionale, destinate picturii pe pielea umana, nontoxice, nonalergice, testate dermatologic.
citeste mai multe ....
CONFECTIONARE SUVENIR DE ANIVERSARE :
Ai mai fost la o aniversare? Cu siguranta! La o petrecere obisnuita, copiii vin, se joaca, alearga, danseaza, canta "La Multi Ani", mananca tortul si pleaca. Sarbatoritul este în centrul atentiei, dar ceilalti copii pleaca acasa cu amintiri placute, însa cu mainile goale. .
citeste mai multe ....
MACHIAJ PROFESIONAL:
Transformarea pentru un eveniment important din viata ta - nunta, aniversare, etc.- poate fi cu ajutorul unui machiaj profesional, reralizat in locatia ceruta de dvs.
citeste mai multe ....


Web Design si optimizare web (SEO) de DigitalEnd.ro