PARTYART | BLOG | CONTACT

SERVICII
Inchiriere costume carnaval
Personaj costumat divertisment
Face painting, baloane modelabile
Organizare petreceri pentru copii
Decor tematic
Confectionare souvenir
Pictura masti
Karaoke, muzica, foto-filmare
Ursitoare la botez
Machiaj profesional la domiciliu
Cursuri de pictura pentru copii
PRODUSE
Pinata
Tablouri personalizate
Masti
Party poster

SITE-URI PARTENERE
Web Design Tulcea

Party Art ofera divertisment prin pictura masti haioase, ateliere creative pentru copii care pot fi tematice si se pot organiza la aniversari, party – uri ale adultilor unde sunt multi copii, centre comerciale, ca activitate de promovare a unui eveniment, atragand un numar mare de copii si implicit de adulti.
Se pot organiza ateliere de pictura masti in locatii de interior sau in aer liber, Party Art asigurand mesele, culorile, mastile tematice. Durata acestora nu trebuie sa depaseasca 2 ore. Culorile sunt nontoxice, speciale pentru folosirea de catre copii.
Printre tematicile Party Art amintim: Jungle party, Sea party, Haloween party, Medieval party, etc.
Galerie foto PartyArt:

Click pentru a mari pozele !
PINATA:
Pinata este populara in intreaga lume, in orice ocazie, fiind un amuzant joc la petreceri care promite multa distractie.
citeste mai multe ....
FACE PAINTING, BALOANE MODELABILE:
FACE PAINTING ( pictura pe fata) – este activitatea cea mai iubita de copii la petreceri. Cu mare usurinta ii va transforma in personajele favorite.Party Art foloseste doar produse profesionale, destinate picturii pe pielea umana, nontoxice, nonalergice, testate dermatologic.
citeste mai multe ....
CONFECTIONARE SUVENIR DE ANIVERSARE :
Ai mai fost la o aniversare? Cu siguranta! La o petrecere obisnuita, copiii vin, se joaca, alearga, danseaza, canta "La Multi Ani", mananca tortul si pleaca. Sarbatoritul este în centrul atentiei, dar ceilalti copii pleaca acasa cu amintiri placute, însa cu mainile goale. .
citeste mai multe ....
MACHIAJ PROFESIONAL:
Transformarea pentru un eveniment important din viata ta - nunta, aniversare, etc.- poate fi cu ajutorul unui machiaj profesional, reralizat in locatia ceruta de dvs.
citeste mai multe ....


Web Design si optimizare web (SEO) de DigitalEnd.ro