PARTYART | BLOG | CONTACT

SERVICII
Inchiriere costume carnaval
Personaj costumat divertisment
Face painting, baloane modelabile
Organizare petreceri pentru copii
Decor tematic
Confectionare souvenir
Pictura masti
Karaoke, muzica, foto-filmare
Ursitoare la botez
Machiaj profesional la domiciliu
Cursuri de pictura pentru copii
PRODUSE
Pinata
Tablouri personalizate
Masti
Party poster

SITE-URI PARTENERE
Web Design Tulcea

Pinata este populara in intreaga lume, in orice ocazie, fiind un amuzant joc la petreceri care promite multa distractie.
Sunt doua tipuri de jocuri pinata: pinata clasica si pinata cu sfori.
Pinata clasica – 110 lei
Pinata cu sfori – 150 lei
Pentru colaboratori – locuri de joaca, magazine – va rog sa ma contactati.
Produsele se comanda la adresa de e-mail: partyart.office@yahoo.com
Pinata clasica
Regulile sunt simple:
O pinata plina cu mici delicii - bomboane, ciocolata jucarii mici, fructe - este suspendata de un pom (poate fi si doar o franghie tinuta de doi adulti). Gazda deseneaza un cerc cu diametrul de 5 metri in jurul pinatei, inauntrul caruia jucatorii nu pot sta decat daca este randul lor (altfel risca sa fie loviti in cap). Toti participantii vor forma un sir, cu cei mai mici jucatori la inceput.
Dupa ce este legat la ochi, fiecare jucator are trei sanse de a lovi pinata cu un bat.
Cand in cele din urma pinata se sparge, surprizele din interiorul ei se imprastie pe jos, ceea ce duce inevitabil la un haos plin de veselie. Dat fiind faptul ca deseori in acest joc copiii cei mai mici nu prea reusesc sa stranga ceva in harababura ce rezulta, o idee buna ar fi sa puneti deoparte cateva bomboane si alte surprize in prealabil pentru a va asigura ca acest joc va fi un succes pentru toti participantii.
Pinata cu sfori
Multi parinti prefera varianta trasa a acestui joc pentru copiii mai mici sau pentru o petrecere organizata in casa.
Pinata cu sfori este practic la fel ca cea obisnuita, cu mici exceptii. In primul rand, aceasta are o trapa secreta. In al doilea rand, are aprox. 20 de snururi sau sfori care atarna in partea de jos. Dar un singur snur "castigator" este prins de trapa care se deschide cand acesta este tras - moment in care toate bunatatile din ea se imprastie pe jos. Toate celelalte snururi sunt prinse usor si se desprind atunci cand sunt trase. Pinata cu sfori nu se distruge in final si poate fi pastrata ca amintire de la petrecere.
Traditia jocului Pinata
Desi atribuita Mexicului, traditia pinatei provine din China vechilor timpuri cand exista, la inceputul noului an, practica arderii figurinelor umplute cu seminte si pastrarea cenusii pentru noroc. Traditia acestor practici a fost preluata, in timp,de Italia si apoi de Spania.
Cand misionarii spanioli au ajuns in America, au folosit pinata pentru a atrage indienii la catolicism. Pinata traditionala este considerata a fi steaua cu 7 varfuri,fiecare simbolizand pacatele care trebuiau distruse.Dulciurile erau recompensele pentru distrugerea raului.
Produsele se comanda la adresa de e-mail: partyart.office@yahoo.com
Galerie foto PartyArt:

Click pentru a mari pozele !
ORGANIZARE PETRECERI PENTRU COPII:
Alba ca Zapada, Zana, pirat, clown sau un alt personaj pe care il indrageste copilul tau, va veni la petrecerea ta.Unde? In locatia preferata.- loc de joaca, pizzerie .Daca nu ti-ai ales-o, iti sugeram una pe care o detin colaboratorii nostri, spatiu ce poate fi decorat vesel pentru eveniment ( Coral Plaza Mall ).
citeste mai multe ....
FACE PAINTING, BALOANE MODELABILE:
FACE PAINTING ( pictura pe fata) – este activitatea cea mai iubita de copii la petreceri. Cu mare usurinta ii va transforma in personajele favorite.Party Art foloseste doar produse profesionale, destinate picturii pe pielea umana, nontoxice, nonalergice, testate dermatologic.
citeste mai multe ....
CONFECTIONARE SUVENIR DE ANIVERSARE :
Ai mai fost la o aniversare? Cu siguranta! La o petrecere obisnuita, copiii vin, se joaca, alearga, danseaza, canta "La Multi Ani", mananca tortul si pleaca. Sarbatoritul este în centrul atentiei, dar ceilalti copii pleaca acasa cu amintiri placute, însa cu mainile goale. .
citeste mai multe ....
MACHIAJ PROFESIONAL:
Transformarea pentru un eveniment important din viata ta - nunta, aniversare, etc.- poate fi cu ajutorul unui machiaj profesional, reralizat in locatia ceruta de dvs.
citeste mai multe ....


Web Design si optimizare web (SEO) de DigitalEnd.ro